Divljač > Lovište

Radovi u lovištu

<< < (11/166) > >>

oliverl:

--- Citat: Antezg - 29. 04. 2010. 11:56:43 ---Prekrasna livada  :shok:  bl- trava ko na golf igralištu

--- Kraj citata ---
Evo i pogled skoro pa iz zraka  rol

oliverl:

--- Citat: TUROPOLJE - 26. 03. 2010. 10:26:19 ---Obavezno je potrebno špricati i kad se kultivira dodati obavezno mješanac gnoj..

I obavezno nabavi 462 broj kukuruza. Biti če svinja sa svih strana..

--- Kraj citata ---

Kako i kada se kultivira i dodaje gnoj?
Nije bilo 462, kakav je ovaj LG 23.60?

valdop:
nije ovo forum poljoprivreda, šalim se, nije ti važno koji je broj kad će kod tebe imati vremena rasti i sazrijevati. znam za BC kukuruz, što ti je TUROPOLJE napisao, što manji broj to prije dozrije. nekada sam sijao 192 - 196 tu zovu stodanka jer za sto dana dozrije od sjetve, svinje ju izuzetno vole, ali kad nema kuruze u okolici biti će im svaka dobra samo ne pustiti da drač i korov prerastu jer onda kuruza nema šanse. u svakom slučaju akcija za pohvalu, treba samo postaviti sjedalice uokolo radi čuvanja usjeva.

PinzHunter:
oli svaka ti čast. nego na ovoj sijačici mi nešto fali,hajd kad nemožemo o lovu mi ćemo o poljoprivredi  ;)

oliverl:

--- Citat: PinzHunter - 29. 04. 2010. 21:38:56 ---oli svaka ti čast. nego na ovoj sijačici mi nešto fali,hajd kad nemožemo o lovu mi ćemo o poljoprivredi  ;)

--- Kraj citata ---
A jesi pravoga našao za pitati, do prije deset dana nisam znao kako cijela izgleda, a kamoli koji joj dio fali  uf
 ripnjače možda  rol

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju