Divljač > Lovište
Radovi u lovištu
sus scrofa:
Dečki svaka čast na trudu bravooo
Acam49:
Kod nas u selu se kaze ,,kruska pod krusku ide``.
U sumi pored kuce popravili smo staro hraniliste negde pocetkom januara.Osmeh sve govori.
Inace, mladje generacije su pod takvim terorom neverovathih i uzasnih crtaca,kreatura nasilnih igrica i slicnog.Kad nauce da se od krave dobija mleko,jabuka bere sa grane i divljac hrani,trebalo bi da bude nesto od tih generacija koje dolaze.
Zeiss:
Slažem se d4. Danas je jako puno mladih koji nemaju nikakav kontakt sa prirodom, misle da je krava ljubičasta ili je nikad nisu ni vidjeli uživo itd, tako da je za svaku pohvalu kada otac, djed, stric ili tko već pokuša mladome čovjeku pokazati šta je priroda tako da i to dijete počne uživati u tome i kasnije od nas preuzme ulogu učitelja za svoje naraštaje koji će doći poslije njega. Evo, i kolega Janez uvijek vodi svojeg Borisa u obilazak i zato obojici d1.
sor malo je OT. zagi
JANEZ L:
Lp!
I mene plaši, jer klinci ne znaju više od kuda mlijeko, gdje se bere jabuka i od kuda šniceli. Hvala Bogu, moj Boris to zna ali njegova generacija u 80%, ne... ali krivi smo mi, roditelji i zato kažem, da bi bilo treba nas "čebovati", ne klince... :tommy: :tommy: :tommy:
Lovski zdravo
Janez L
Acam49:
Nije nista van teme.O tome treba pricati i davati licni primer.Ne rekoh da mi je prvo zanimanje bilo ucitelj.Davnih dana.
A i vecina nas potice iz lovackih porodica.Kod mene su svi unazad zadnjih 5 generacija lovci.
I toga se ne treba stideti.
Dobar pogled
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju