Divljač > Lovište

Radovi u lovištu

<< < (128/166) > >>

leon:

--- Citat: evaeva - 07. 04. 2014. 22:29:08 ---Nekako mi se čini da je otvor za kukuruz na hranilici malo previsok za divlje svinje, još kada ispred hranilice izruju zemlju morat ćeš im napraviti jednu stepenicu da mogu do kukuruza, za srneću divljač 1liga.

--- Kraj citata ---

Dignu se one na zadnje noge...

zvane6:
eto malo proljetnog čišćenja pojilišta...

Zeiss:
 bravooo čestitke  zagi

Acam49:
Svaka cast postovane kolege!Kakve probleme imate sa stetama svinja u prolece posle setve?
Veci deo naseg LU Beograd je pod parcelama PKB-a.Svinje prave uzasne stete.Nedavno smo nabavili 10 tona kukuruza u zrnu kako nas ne bi tuzili i kako bi ublazili stete.

7 rem mag:
Kod nas kiša stalno pada, pa više ne znamo šta bi. Pronađoh malu livadicu usred šume, bila zarasla sva u visoke koprive i nešto amorfe i "upregnem" svog radnika da to malo uredimo. Zakvačili tarup i istarupali trave i divlje ruže, ja porušio par velikih grmova sviba, ostavio glog, divlje jabuke i šljive(urodile pravo). Sav krš uklonili, dovezli jedno veće srneće hranilište i jednu manju čeku, soli, kukuruza i zobi. Pričali mi prijašnji lovovčuvari da su tu znali pucat svega, jelena, vepra, srnjaka i čaglja, uvijek bilo interesantno samo zapustilo se... e, rekoh, probat ćemo sad vratit stara vremena...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju