Divljač > Lovište
Zakup lovišta
skyangel:
ja sam jedan u hrpi... ;)
medo:
Daj mi tocan link stranice jer taj natjecaj ne mogu naci d4
medo:
Nasao sam ga ali cini mi se da je to kupnja macka u vreci. Prije svega nisu naveli koja divljac tamo ima staniste niti kakvo je brojno stanje,tko je bio lovoovlastenik prije itd. Oni traze LGO i da se prijavis.Pametno.
Znam bar trojicu koji su pozalili i jedva se izvukli iz svega. Lovista koja su zakupili bila su super ali ih je lovoovlastenik koji je "gospodario" na njima opustosio. Kad su zakupili bilo je kasno i trebalo im je 3 g. da podignu fond divljaci, a 5 da krenu s komercijalnim lovovima. Opstali su zahvaljujuci sponzorima itd.
Ne znam,strah me je uci u nesto o cemu nemam detalja.
Jurica:
jedno je sta pise a drugo je na terenu. treba pitat ljude lokalno pa i lovce lokalne, pa ako i treba u inspekciju tragova i stanja jedan dan
medo:
--- Citat: Jurica - 22. 08. 2007. 16:36:27 ---jedno je sta pise a drugo je na terenu. treba pitat ljude lokalno pa i lovce lokalne, pa ako i treba u inspekciju tragova i stanja jedan dan
--- Kraj citata ---
To je jedini nacin ali problem je jos jedan,a to je da ekipa s puno novca kupi jer moze ulagati ili da opere lovu.Njih ne zanima sto je u sumi jer im je to neka vrsta zabave.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju