Divljač > Lovište
Zakup lovišta
Jurica:
ha cuj, toga uvijek ima. Treba misliti na sebe i ne trositi energiju na druge. Koja i gdje su ta lovista i tko bi mogao to pregledat fizickič
medo:
--- Citat: Jurica - 22. 08. 2007. 16:43:49 ---ha cuj, toga uvijek ima. Treba misliti na sebe i ne trositi energiju na druge. Koja i gdje su ta lovista i tko bi mogao to pregledat fizickič
--- Kraj citata ---
To ne znam ali znam da se za V. Kapelu vec vodi borba i velika lova je u igri,za nas prevelika. Loviste je lijepo i bilo je ok ali je fond divljaci unisten i trebati ce puno ulaganja da se obnovi (iz pouzdanog izvora prije pol sata). d1
medicus:
e pa ja nisam razmisljao o toj problematici jer me to nije prvise interesiralo ali sam samo htio napomenuti gdje mozete pogledati u svezi lovista,treba redovito pratiti koja se lovista daju u zakup pa mozda uleti nesto vama interesantno,to se ionako ne nalazi preko noci,ja cu si dati malo truda(neki moji poznanici su uzeli lovista u zakup)pa cu porazgovarati s njima,raspitati se .....
medo:
Hvala ti na info. i ovo ce svima biti od pomoci.Ja nisam ni znao gdje se objavljuju zakupi. Hvala d4
Lazar:
imam jedno pitanje, loviste v.kapela ima oho 5400ha a kazete da je fond divljaci
prilicno unisten,pa koliko je brojno stanje i koje vrste mnogo me interesuje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju