Divljač > Lovište
Zakup lovišta
ante.rupe:
stric nisam ni mislio na vase loviste nego je opcenito danas doc do zakupa jer se ogromni novci tu nude a to je vrlo tesko platit ako nisi neki lovas.
stric:
slažem se Ante moj;možda još ovih deset godina zakupa nekako ćemo izgurati, a poslije ako netko baci oko na naše ili bilo čije lovište koje mu se učini atraktivno teško da ćemo mi lovci po tradiciji opstati i uspjeti se izboriti na natječaju
Lazar:
u njemackoj su se malo opametili pa lovista vise ne dobija samo onaj sto vise nudi na natjecaju
ante.rupe:
mislim da bi prednost triba imat dosadasnji lovozakupnik ukoliko je pravilno gospodario bez obzira na novce a ukoliko nije dobro gospodario onda ni ne zasluzuje novi zakup.
stric:
--- Citat: ante.rupe - 26. 04. 2008. 18:20:41 ---mislim da bi prednost triba imat dosadasnji lovozakupnik ukoliko je pravilno gospodario bez obzira na novce a ukoliko nije dobro gospodario onda ni ne zasluzuje novi zakup.
--- Kraj citata ---
..i ima prednost po Zakonu o lovu dosadašnji lovoovlaštenik,ali samo jednokratno,tj.za isto razdoblje (govorim o zajed.lovištima)i ako je dobro gospodario
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju