Lovna kinologija > Lovna kinologija
Border Collie kao lovacki pas ?
leon:
Ako bi bio u njemu samo pointer i gordon, nebi imao takvu dlaku. Ima u sebi i druge ovčarske pasmine.
MC1296:
Je ta pasmina inteligentna i sve ,ali prie ce raditi one stvari za sto je uzgajana godinama.
deeejan:
--- Citat: wachtel - 12. 10. 2014. 18:26:04 ---Teško je istjerat lovca iz psa - najočitije je to kod biglova, pa ljudi muku muče da mu postave granice, jer ipak je to gonič. JA sam za to da svakoj pasmini ostane što mu je urođeno.
--- Kraj citata ---
just
pepi2:
--- Citat: deeejan - 12. 10. 2014. 22:26:03 ---
--- Citat: wachtel - 12. 10. 2014. 18:26:04 ---Teško je istjerat lovca iz psa - najočitije je to kod biglova, pa ljudi muku muče da mu postave granice, jer ipak je to gonič. JA sam za to da svakoj pasmini ostane što mu je urođeno.
--- Kraj citata ---
just
--- Kraj citata ---
Pa to vam ja stalno ponavljam , na neki nacin. Psu je primarna urodjena osobina da bude lovac.Svakomu.A radi ono sto covjek od njega trazi , i izgleda kako covjek hoce.
^Pusti`bilo kojeg psa da se sam brine o sebi pa `ces`vidjeti sto ce postati.Lovac.
šokac:
Sto puta sam si rekao da neću o kinologiji na forumu ali ajde ... happi
http://www.propisi.hr/print.php?id=2622
Border spada u FCI 1 i nemože pristupiti polaganju IPO i samim tim ne može biti legalan sudionik lova u RH.
Naučimo prvo sve ove pasmine koji su zakonski , genetski i linijski
predviđeni za to da rade u lovu , ima ih podosta ... d1
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju