Lovna kinologija > Lovne pasmine
Alpski brak jazavcar
Ijovic96:
Kolega dobro kazete
Meni treba za svinje volio bi imat psa za svinje !kod nas ga nitko nema da valja sve nesto krene pa se prebaci na srnu prije nego vepra.Idem u cet po braka u ka tako da je odluka pala 2ipo mj ima tako da je rijeseno :)
Samo me zanima da li ga vodit oko gatera samo ili da sad radim s njim naredbe dok je mali? zagi zagi
Baky20:
Kolege molim pomoć.
Koja je top uzgajivačnica brak jazavčara u Hrvatskoj?
Nemojte mi prodavat priče za koji teren i to jer sam lovio sa brakovima na Velebitu dugi niz godina i nista im ne fali.
Hvala unaprijed
peca:
E kolega bas taj teren i nacin lova upravo diktira kojega uzgajivaca i koju liniju pasa da traziš. Jer na nekim terenima je potreban pas koji je dobar tragac koji ide sinocnjim tragom svinja i nalazi svinje po par km od lovca, i koji dugo goni, dok je na nekim terenima potreban pas koji radi uz lovca koji dobro drži u mjestu svinje i koji negoni previse daleko. Ovo najvise ovisi od linije tj od uzgajivaca kakve pse drži. što se braka tiče ja sam lovio i sa kerovima koji su radili stariji trag i isli daleko da nadju svinje a i sa onim koji rade 200 m oko lovca. Sve se svodi na to da nadjes liniju pasa koja najvise odgovara tvome načinu lova.
ivod:
--- Citat: Baky20 - 20. 12. 2016. 17:21:22 ---Kolege molim pomoć.
Koja je top uzgajivačnica brak jazavčara u Hrvatskoj?
Nemojte mi prodavat priče za koji teren i to jer sam lovio sa brakovima na Velebitu dugi niz godina i nista im ne fali.
Hvala unaprijed
--- Kraj citata ---
Sasvim očekivan razvoj dijaloga, za nekoga tko upadne u tuđu kuću i ne kaže ni "dobar dan"...
Baky20:
Nisam trazio filozofiranje vec savjet koja je uzgajivacnica ima dobre brakove, naravno ako pas ide 200 metara ne treba ni spominjat.
Kolega iz Zagreba ako se mislite ljubakati tu po forumu radije odite do punice, tamo cete sigurno dobiti vise paznje.
Ozbiljnije lovce trazim savjet jer smo tu da se konzultiramo izemdju sebe.
Lp
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju