Lovna kinologija > Lovne pasmine

Alpski brak jazavčar

<< < (27/156) > >>

TUROPOLJE:
Hrvoje na tu temu nemamo šta pričat jer izgleda da ne shvačaš .. i izgleda da provociraš..

TUROPOLJE:
Zorane .. pošten sam lovac i šta je tu tebi ilegalno neznam mogu lovit u 20 društava i u još toliko platiti odstrijel od jelena do kune i prema tome namoj vrijeđati sa nekim komentarima koji ovdje ne pristaju...
Imamo i uredne papire i slobodno se šečemo ..

Trebao bi se zapitati ili s u lošem društvu ili nešta neštima u zraku oko tebe..

Šta se tiće bojica , bojaj brate mili od jutra do sutra..

Samo još jedna ... za mene je,, lov,, i kad nosim prihranu u lovište ili osmatranje i sto drugih stvari

Harry P.:
Turopoljac, nemoj misliti da te i ja zaje... pitam te ozbiljno. Taj peti prst ti svojim štencima odrežeš sam ili to prepustiš veterinaru?  

TUROPOLJE:
 uf  pa normalno sam .. malo krvari to kuja zaliže i sve pet

TUROPOLJE:
Veljko .. svi govore o nekim velikim eksterijerima i visokoj kvaliteti rada u austriji njemačkoj . češkoj , slovačkoj ,, a vi dolazite ovdje kod nas i kupujete pse parnjake ..

Ta priča meni ne pije vodu..

Što ne kupite vani u EU gdje sve toliko blista .. i kupujete kako ,,,Hrvoje veli ,,, sa petim  prstom ???????????????

Joj joj dobro je rekao moj prijatelj i veliki kinolog ,,,, svi oni toliko imaju dobre pse i onda k nama dolaze i kupuju ,, ove vezane ispod štaglja,,,,

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju