Lovna kinologija > Lovne pasmine

Alpski brak jazavčar

<< < (35/156) > >>

TUROPOLJE:
možda vuče mješavinu ,, krvosljednika ,, unazad par le z30gla

veljko:
Hrvoje kolko se moze vidjet po slikama pas neizgleda lose.Dobra dlaka ravna noga jos ako dobro radi sta ces bolje.Svi mi tezimo za savrsenstvom ali do tamo je put dug i trnovit.Cak i kad imamo li.epog i dobrog psa postoji sansa da i u njemu ima malo kemije nekoliko koljena u nazad a onda je na nama da krenemo sa tim sto imamo traziti dobru kuju ili dobrog parnjaka i tako nekoliko generacija i onda mozemo rec taj je 100 % cist.To je kao sa sarenim divljim svinjama trebat cepuno godina i istrbljavanja . Razlika je stoje to sa psima napravljeno namjerno i dok god nece biti klubova rasa i na celu njih ljudi ljubitelji i nepotkupljivi i koji su tu iz ljubavi prema rasi a ne da to jos vise iskoriste da zarade bit ce lose.Ja najvise krivim sudce koji te mjesance i prerasle ocjenjuju i daju mogucnost daljnjeg rasploda jer ljudi koji muckaju ce bit uvjek ali kad dodjepred sudca tu bi mu trebo bit kraj.Zadnja novost koju sam cuo je parenje braka sa balkancom ti psi ce mozda moc prevarit nekog ko ne poznaje rasu ali kad dodju na ocjenu jedan sudac koji se tako naziva treba to skresat u korjenu.

hrvoje:
Evo još koja slika. Šta više slika to bolji forum. Slika-1000 riječi...

hrvoje:
Na nekima sam ga slika kako radi na tragu od zeca.

hrvoje:
.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju