Lovna kinologija > Lovne pasmine
Alpski brak jazavčar
TUROPOLJE:
Na jednom druženju sam čuo da je G. Veljko bio u HR sa svojim prijateljima francuzima i da su kupili neke pse .. jel to šta vrijedi G. veljko i kojih je linija .. zagi
veljko:
Nazalost Turopolje sto si cuo nije tacno.Prvo je moj prijatelj isao sam po jednog psa od kojeg smo imali slike i za kojeg nam je receno da je odlican ali ga nije kupio jer nije odradio kako treba ni na gateru ni u prirodi.Tako da je on presao 3000 km za nista a ja proveo nekoliko sati na mobitelu u prevodjenju iz FR u HR za nista.Rekao mi je da je vidio jedno lijepo leglo brakova kod gosp Zalca ali su stenci bili jos mali pa nije htio rizikovat da nebi bilo problema na granici.Ja sam bio na godisnjem krajem osmog mjeseca i gospodin Gregurec mi je poklonio jedno zensko stene.Za sad nemogu nista prognozirat jos je mala jedino sto je sigurno da ce i biti jako mala nadam se samo da ce ipak narast toliko da je mogu ocijenit.
TUROPOLJE:
nadam se kad idući put dolaziš da se najaviš da se upoznamo
hrvoje:
Turopolje jesu li počele pripreme za lov? Izvodiš li pse? Jel može koja fotografija?
TUROPOLJE:
Stari pas udavio jedno prase prošli vikend u lovu a drugo mislilo pobjeći pa ga stigao 8x68 14,5 gr.. nismo slikali .. ali kad krenu sad 18 . 10 . lovovi malo ču upotpuniti ovu temu i sa slikama iz lova i sa psima .. sada očekujem prvo leglo od svog starog psa pa sam malo nervozan . rol dr.i
Sori kaj več nisam stavil malo slika ali sam čekal majstora da mi uredi da mogu prebacivati iz mob-a u komp.. :shok:
Sve ču ja to nadoknaditi just
U međuvremenu zadnja dva mjeseca uzeo sam dvije kuje , mater i kčer sada polako ih uvodim u lov jer imaju sve položeno ali slabo vođene u lov i počele su se oslobađati i več je bilo uspijeha .
Postavit ču rodovnike svojih pasa i tih kuja šta su sada kod mene .
Vidjeti ču šta če se dobiti sada jer po krvi svi bi trebali raditi svinje ref ref ref z2
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju