Lovna kinologija > Lovne pasmine
Alpski brak jazavčar
TUROPOLJE:
Ah da gdje si ga kupio ? zagi
TUROPOLJE:
A kaj malo ne napišeš kak je bilo u lovu u subotu kod istjerivanja ,, čuo sam da je bio neki ,,Kauboj,, rol
DARK:
Neznam koja mu je točno visina, ali nije prevelik. Kupio sam ga u Sisku u Hrastelnici od Janka Kocmanića postaviti ću rodovnik. A snimku rada ću postaviti možda većeras...neznam kaj je bilo u lovu ovaj vikend ( ja sam bio u Slovačkoj )samo sam ćuo da je palo 5 komada na istjerivanju. Nisam ni znao da će biti ali morali smo imati jer nas zazaju vlasnici velikih tabli kukuruza jer su svinje unutra.Sada kada poberu okolne table svinje se grupiraju i povlače u kukuruz koji je ostao pa ih je previše i štete su sve veće..Neznam ništa o tom kaoboju što s njim?
TUROPOLJE:
Dobro sam procjenio ima puno sličnog na moga psa i vjerujem da ima črta a možda i bora u sebi . Imao je dobre pse neznam kako sada i šta ima vidio sam ga na utakmici u sisku proljetos.. teaa
Možda mi se čini da je na granici ali to nema veze ako je,, trebati če mu visina po šikarama kad zapadne snjeg ili u ritovima punim vode.
Samo radi sa njim ako je dobar i u lov sa njim ali kad nema puno pasa da ne dobi po lampašu ... dois
Nadam se da češ čuti nemogu ovako javno o kauboju. fre
Tako mi je bar on rekao . fre fre fre fre
Pozdrav nadam da se vidimo uskoro d4 d7 d7 z10 :hundtrinkend: :hundtrinkend: just
DARK:
Pošalji na pp
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju