Lovna kinologija > Lovne pasmine
Alpski brak jazavčar
zelenadolina:
Puno toga mogu reći o liniji bj koja potiče od Darka H. , i Ivana Ž. dosta se pasa te linije štenilo u mom dvorištu,pa da kažem kolegi koji reče da jedan gonič čini mi se trobojac bolje traži od 4 braka i nije baš u pravu mislim danije realno cjeniti pasmine po jedinkama vrste,jer ovi idu bez traga jako dobro da ne govorim o kojim dužinama je riječ.a to znaju oni koji su im vlasnici ili su bili. pozdravljam uzg. bj i cjenim trud jer teška je to pasmina za uzgoj.
hrvoje:
Pozdrav kolega Zelenadolina! Hvala na objašnjenju za peti prst!
Ako imaš brakova, stavi koju sličicu da ih vidimo. Izgled psa puno govori o psu, a i o vlasniku.
ante kula:
zelenadolina ja sam reka da trobojac bolje trazi od 4 braka,i stojim iza toga 100%. kod mene u grupi je bilo svakakvi pasa al su dugonogi gonici za nas teren zakon.ja moje pase pustim i da vidis kako to ide,ki metak..
zelenadolina:
Za mene je izgled relativna stvar ,normalno držim se standarda koliko god mogu ,ali izgled psa po meni ne govori baš o vlasniku nešto posebno,osim ako pas nije uhranjen i tome sl. a slika će biti sve u svoje vreme.
zelenadolina:
Ante kula nisam ja reko da trobojci ne idu imam ja i goniče pa mogu uporediti ali kažem da nije baš lako reći da je neko tako loš u traženju ako nisi vidio a i nemamo ista mjerila vjerojatno,pa je tvoj komentar po meni pre kritičan
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju