Lovna kinologija > Lovne pasmine
Alpski brak jazavčar
DARK:
bravo Adela zagi zagi
meni da je s tobom loviti...vjerovatno imaš dugu kosu koja ti po branjevini zapinje dok letiš za svojom kujom i psom na držanje.... hao hao hao hao
fuma:
Pa napomenuo sam da brak od 4 god. srne tako reći i ne dira kada je sam, ali kada su u paru onda je problem .....
najvjerojatnije ih više neću smijeti jedno izvjesno vrijeme voditi zajedno pa ćemo vidjeti u drugoj sezoni dali ima pomaka ...
sokac1:
Ima pasa koji pokazuje zainteresiranost za svinju od malih nogu. Tko ce ga cekati 4 god. da proradi i da prestane terati srnu sam ili u paru. Ja sigurno NE sor
Adela:
naravno da postoji zainteresiranost kod mladih pasa ali govorimo o stabilnosti u lovu na ds znači da je postao pravi svinjar kojeg vise ne interesira srna niti kad mu kolega drugi pas primi srnu i goni ju do besvjesti pravi svinjar lovi svoj lov ima svoj trag svoj nos vraća se u pogon sa standa lovi jednostavno rečeno svoj lov a što je najvažnije kad mu cujes glas u branjevini onda ili je na tragu ili drži ds a ne jadne srnice a naravno za ovo treba puno ulaganja u psa i strpljenja puno kvalitetnog lova ali na kraju se sve vraća s kamatama. POZDRAV....
DARK:
--- Citat: Adela - 19. 01. 2010. 23:26:01 ---naravno da postoji zainteresiranost kod mladih pasa ali govorimo o stabilnosti u lovu na ds znači da je postao pravi svinjar kojeg vise ne interesira srna niti kad mu kolega drugi pas primi srnu i goni ju do besvjesti pravi svinjar lovi svoj lov ima svoj trag svoj nos vraća se u pogon sa standa lovi jednostavno rečeno svoj lov a što je najvažnije kad mu cujes glas u branjevini onda ili je na tragu ili drži ds a ne jadne srnice a naravno za ovo treba puno ulaganja u psa i strpljenja puno kvalitetnog lova ali na kraju se sve vraća s kamatama. POZDRAV....
--- Kraj citata ---
just just just just just just just pesi pesi pesi pesi moj pas tvoju kuju i onda imamo vrhunske lijepe svinjare......
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju