Lovna kinologija > Lovne pasmine

Alpski brak jazavčar

<< < (94/156) > >>

Dominik7:
lijepi psi nema sta...ovaj drugi mi se svida ima velke usi...al nemoze se na slici puno toga vidjet...jel zna netko nekoga da ima mozda neku kuju za prodati...moze i stene...???

TUROPOLJE:
Veljko  d4

Daj mi reci od kuda su kupljeni i kojih su linija i uzgajivača ili su iz tvog uzgoja..

Čuo sam da su neki Francuzi bili prije 1,5 mj u hr i da su kupili kuju i psa a na probi u austriji

veljko:
Hvala Hrvoje sta bi ja bez tebe nadam se da ce mi se pruzit prilika da se jednom i upoznamo i da ti se oduzim za sve sto mi pomazes.A sad da odgovorim tebi TUROPOLJE pse sam sve kupio ALKU sa dva mjeseca kod Koprivnice ali su joj oba roditelja od LACINE .DZEUS i DONA su braca i njih sam uzeo sa dva mj kod prijatelja Francuza i otac im je ARON kojeg smo kupili u Popovaci a mati je pola Slovacke linije a pola od BRIKA (sin od FALKA)HR 14 925 BJ.I zadnjeg DAXA sam kupio prije mjesec dana kod Lacine.Te pse sto su dovezeni u Austriju je kupio moj prijatelj a psi su stigli iz Petrinje a tri tjedna prije toga smo bili obadvojica u Hrvatskoj i tad je kupio CARA od Lacine.Ima kod nas pravih pasa samo treba odrijesit kesu.Inace moji psi su super radni zato ih i cuvam u protivnom idu nekom drugom na stan i hranu ko je manje zahtjevan od mene.Danas je DZEUS napario ALKU pa ako da bog bit ce istenadi. pesi   Bit ce jos slika samo dok jos malo usavrsim smanjivanje da nemora Hrvojesvaki put to radit za mene. zagi

TUROPOLJE:
Vidiš prošao si uz moju kuču a nisi se ni javio da popijemo kavu..

Zanima me samo kako je zadovoljan sa kujom a kako sa muškim brakom koje je kupio u Petrinji. ????

Hvala na objašnjenju..

Dominik7:
car od lacine je tata mome psu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju