Lovna kinologija > Lovne pasmine
Alpski brak jazavčar
hrvoje:
U papirima od moje kuje je najmanja ocjena vrlo dobar. To je ono šta treba da brine. Uzgajivač je Ivan Miletić iz Petrinje. Ovo po Dalmaciji šta ima sve je "ubij Bože". Većina njih ima krvi posavca ili balkanca. Neko je s takvima prezadovoljan.
SEJFO:
--- Citat: hrvoje - 22. 06. 2009. 22:25:25 ---U papirima od moje kuje je najmanja ocjena vrlo dobar. To je ono šta treba da brine. Uzgajivač je Ivan Miletić iz Petrinje. Ovo po Dalmaciji šta ima sve je "ubij Bože". Većina njih ima krvi posavca ili balkanca. Neko je s takvima prezadovoljan.
--- Kraj citata ---
Gdje si ti pročitao da Dalmatinci imaju loše pse!!!! U svakom žitu ima kukolja, moj prijatelj ima prijatelja koji ima super pse, ne super nego extra!!!!
hrvoje:
Nisam pročita već vidia. Istina, ima vrhunskih pasa, al malo.
TUROPOLJE:
Hrvoje ---to je malo veča filozofija gdje uzeti dobro štene jer svaki svoje hvali..
Ovako.... ono šta je dobro provjereno liniski jake krvi nemožeš kupiti . znam sad misliš :pferd: ali to ti je tako. Upravo radi toga jer da nebi ko drugi imao njihove ,, krvi,, pse .
Nebi želio ovdje nikoga imenovati ali ljudi veliki kinolozi su dolazili kod mojih prijatelja za kuju koliko traži toliko plačaju ali ništa od toga..nema prodaje.. Štence koje imaju podijele između sebe i nema prodaje ....
Najjednostavnije ti je kupiti dobru kuju ali prave linije i spariti pod pravim provjerenim parnjakom i tada sebi ostaviš štence koje dalje možeš odgajati..
Prave linije --- da štenci več od 4 mj. štekču za divjlaći -- zecom
Provjerenim parnjakom --- da daje dobre štence
TUROPOLJE:
Veljko samo naprijed .. Gdje piše da mi nebi od tebe uzeli kuju ili parnjaka ako su pravi svinjari..
A to več sad pokazuju kako govoriš u gateru... Dali imaju dobro vračanje ??????????
Ako su dosta oštri , bolje ih malo prizemlji u gateru prije zima na neku krmačicu koja dobro udara ne još sad jer su još mladi..
A sad čim prije na polje sa njima da ih odučiš od srne i vodi svakog posebno..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju