Lovna kinologija > Lovne pasmine
Balkanski gonič ili nlt
STARI AVDZIJA:
u srednjoj Bosni loviš i veliš imaš puno snijega a nisu ti naum pali baraci???????????
KISS:
--- Citat: peca - 18. 08. 2009. 12:13:35 ---odlučio sam nabaviti psa za lov zeca lisice i divlje svinje:Pas bi lovio u srednjoj bosni i ako ovdje u mom lovištu brda nisu velika a nije ni lovište največi vrh 1097m ali ima dostasnijega pa sad što mi vi preporučate balkanca ili njemačkog lovnog terijera
--- Kraj citata ---
Iz kojeg si grada??? I ja sam iz Srednje Bosne. zagi
lovacpd:
--- Citat: REDZO - 18. 08. 2009. 21:19:06 --- u srednjoj Bosni loviš i veliš imaš puno snijega a nisu ti naum pali baraci???????????
--- Kraj citata ---
Zna covjek da je balkanac balkanac...ehehe, kakav barak
Salim se, naravno, nego nek se i Redzo vratio, pa makar ma prozivao za sve i svasta
zagi
STARI AVDZIJA:
nisam ja nigdje ni nestao nemam putovnice a ni vize hao a ništa ne prozivam tražim pojašnjenje na jednoj temi ali ga nema,ti si iznio neke tvrdnje ali bez neke čvrste argumentacije(jedino "pjev ptičice")pa potom postavio dvosmisleno i nejasno pitanje,napomene radi ja sam autor teme i ista ima jasan naziv,istina sada smo na temi o balkancima ovdje ali je riječ i o snijegu a zna se ko na snijegu i u snijegu hadžija BARAKENDOS naravno ko bi drugi bio d4 z14
kolega peca hoće u lovištima srednje Bosne da lovi terijerima (radijus kretanja i orijentacija problematični)a naraočito snijeg pa uslovi i nisu baš za terijera osim kao "pomočno osoblje" z1
Peca gdje loviš u srednjoj Bosni???
peca:
ne lovim još zasada samo ulov pratim striku možda ga ti i znaš Jedinko Ivanković.u blizini sam kiseljaka a baraci mi nisu pali napamet jer nisam ljubitelj pasa duže dlake
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju