Lovna kinologija > Lovne pasmine
Balkanski gonič ili nlt
lovacpd:
--- Citat: peca - 18. 08. 2009. 22:20:05 ---ne lovim još zasada samo ulov pratim striku možda ga ti i znaš Jedinko Ivanković.u blizini sam kiseljaka a baraci mi nisu pali napamet jer nisam ljubitelj pasa duže dlake
--- Kraj citata ---
Peca, gonic je izbor z atebe. Koja rasa nebitno, treba da je od dobrih lovnih roditelja, e sad moda kaze svinjara....a ja vise volim gonica koji dobro goni zeca, jer je za psa veci izazov zec nego svinja. I zapamti bice dobar onoliko koliko ga naucis i koliko mu vremena posvetis. Nek je od naj,naj pasa, ako ga svezes pa povedes u lov bolje da ga nemas, sam nece nauciti loviti
STARI AVDZIJA:
nečeš vjerovat pretpostavio sam odmah(po nadmorskim visinama)da si odatle ,striku znam i nemoraš više nikoga ništa pitat, nije Jedinko(iz Brnjaka) od juće(prvi terijer kojeg sam držao je od Jedinka)terijeri nisu nešto Bog zna šta kraće dlake od baraka(i baraci su oštrodlaki psi)pa ne znam šta te tu buni ali nije bitno.Pozdravi striku i njega pitaj zna on sve o lovu i goničima i terijerima a KISS ti je zemljak isto.
peca:
to je taj Jedinko znaš li ti imali gdje u vitezu leglo posavaca ili balkanaca
peca:
znam ja da i terijeri imaju oštru dlaku ali svi koje sam ja vidio imali su puno manju dlaku od baraka
STARI AVDZIJA:
--- Citat: peca - 18. 08. 2009. 22:36:42 ---to je taj Jedinko znaš li ti imali gdje u vitezu leglo posavaca ili balkanaca
--- Kraj citata ---
ima,nedavno sam prijavio dva legla od istog uzgajivača a mužjak plemenjak je njegov,naprosto lud pas,vepar kojem do skoro 5.kerova nije moglo pera odbit ker je ugonio u sklonište(krmetnjak) i za njim uđe.Imam snimke sa utakmice ali slaba konekcija(nizak signal) pa nikako da postavim na you tube.
A ko te zanima zbavit ču ti tel.pa ti kontaktiraj,za balkance ne znam zaista ali nema nešto naročito.
Nastavak na p.m.da ne odemo od teme
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju