Lovna kinologija > Lovne pasmine

Bavarski krvosljednik

(1/6) > >>

peca:
Imali tko da drži bavarce na forumu ovdje u srednjoj bosni u zadnje 2 godine ova rasa se počela naglo širiti pa me zanimaju vaša iskustva sa njima kakvi su na krvnom tragu i mogu li se koristiti kao goniči z10

duh:
Imaju ljudi bavarske krvosljednike i koriste ih isključivo za ono za što su namijenjeni,a to je potraga ranjene divljači po krvnom tragu,a goniča ima toliko da se može birati pa ne vidim razlog zašto bi se ova pasmina koristila kao gonič jer joj to nije prirođeno. Nije mi jasno kako nekom može pasti na pamet da bi koristio krvosljednika kao goniča i gubio vreme i novac obučavajući ga za tu svrhu,ali kad sam vidio tvoje prijašnje postove prepoznao sam profil čovjeka koji se ne bi nikako trebao baviti kinologijom nego, recimo ima posla u Njemačkoj na baušteli i tamo ćeš se odlično uklopiti,ne pada mi na pamet dopisivati se s tobom pa ti ne vredi obraćati mi se.

Gospon Duh....opomena zbog ne korektnog pisanja.Zanima nas misljenje o pasmini a ne o "karakteristikama" drugih forumasa. teaa
Tim Lovac

duh:
Razumio sam upozorenje,ali moram primjetiti da niste ovako agilni kad je Fruky u pitanju,njemu ste dopustili puno gore stvari,pozdravlja vas duh i odlazi sa foruma.

damjanovicd:
da ozivimo malo temu... dali danas netko ima te bavarce ili zna nekog ko se bavi njima... volio bih iduce godine nabavit stene pa ako bi mi mogao netko pomoc  zagi

antoniog:
 uf  pljus

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju