Lovna kinologija > Lovne pasmine
Bavarski krvosljednik
damjanovicd:
--- Citat: antoniog - 10. 12. 2012. 16:32:36 --- uf pljus
--- Kraj citata ---
u cemu je problem prijatelju??
mrki:
To bi i mene zanimalo, inače ako budeš nabavljao u sloveniji te moram upozorit da je teško nači dobro leglo, nekoliko ljudi je več uvezlo psa is slovačke i svi su odlični u radu, ja ga isto namjeravam nabavit ali vjerovatno tek krajem sljedeče godine, ako bude sreče i € tražit ču u slovačkoj zagi
damjanovicd:
--- Citat: mrki - 10. 12. 2012. 17:12:49 ---To bi i mene zanimalo, inače ako budeš nabavljao u sloveniji te moram upozorit da je teško nači dobro leglo, nekoliko ljudi je več uvezlo psa is slovačke i svi su odlični u radu, ja ga isto namjeravam nabavit ali vjerovatno tek krajem sljedeče godine, ako bude sreče i € tražit ču u slovačkoj zagi
--- Kraj citata ---
ima ih ovdje po austriji i njemackoj dosta dobrih legla posto vecinom lovci koji se lovom bave preko posla drze... najveci problem je sto traze oko 2000 eura a to je malo jako puno
Lazar:
pitanje je i dal ce ti ga prodat ,oficijelnih legala i nema tako puno ,sve ostalo je bez papira teaa
mrki:
Evo dobio sam par odgovora od uzgajivača iz slovačke, cijene su od 400-800€, ovisi od cijene parenja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju