Lovna kinologija > Lovne pasmine
Beagle u lovu
osijek:
Kolegin bigl je godišnjak tako da još nije gotov pas, jako lijepo i sa puno glasa goni svinje u što sam se dosta puta uvjerio a o nekoj agresivnosti nemožeš još ništa govorit jel je pas mlad i zelen. Evo br vlasnika psa pa ga kontaktiraj 091 5297434 Blago
Fred:
--- Citat: osijek - 10. 02. 2013. 22:03:36 ---Kolegin bigl je godišnjak tako da još nije gotov pas, jako lijepo i sa puno glasa goni svinje u što sam se dosta puta uvjerio a o nekoj agresivnosti nemožeš još ništa govorit jel je pas mlad i zelen. Evo br vlasnika psa pa ga kontaktiraj 091 5297434 Blago
--- Kraj citata ---
stari hvala na broju
Red je da se predstavis u rubriku namjenjenu za to. Poslije pisanje toga mozez da sudjelujes. pogledaj primjere predstavljanja
PinzHunter:
--- Citat: osijek - 10. 02. 2013. 22:03:36 ---Kolegin bigl je godišnjak tako da još nije gotov pas, jako lijepo i sa puno glasa goni svinje u što sam se dosta puta uvjerio a o nekoj agresivnosti nemožeš još ništa govorit jel je pas mlad i zelen. Evo br vlasnika psa pa ga kontaktiraj 091 5297434 Blago
--- Kraj citata ---
bolje je da nije agresivan.netreba mu to.nije to njihova vrlina.
zagi
Fred:
ma mora malo da je žesci na svinju ,jer ako je previse blag pogotovo kad je gustis i ako je u pitanju stari vepar tesko da ce ga pokrenut
PinzHunter:
--- Citat: Fred - 11. 02. 2013. 16:14:11 ---ma mora malo da je žesci na svinju ,jer ako je previse blag pogotovo kad je gustis i ako je u pitanju stari vepar tesko da ce ga pokrenut
--- Kraj citata ---
da to je već do načina lova,meni je bolja varijanta da ga nepokrene,iz više razloga,brdovit teren,minirano područje itd...treba stići do mjesta oblajavanja.a ponekad je to jako teško
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju