Lovna kinologija > Lovne pasmine
Beagle u lovu
Fred:
bravo kolega istrijan ,slazem se sa tobom tesko se rastati od svog ljubimca ,zato i odobravam gps u lovu ne zbog poboljsanja lova nego iskljucivo da imamo jos bolji nadzor nad pisma ,
evo drago mi je da si nam malo rekao iskustava sa gps-som ,jer bas sam vec neko vrime u razmisljanju da ga kupim
osijek:
Gps je ok stvar i imas uvijek uvid gdje je pas i šta radi što bi rekao moj kolega za gps da je to trenutak istine, ali mislim sa druge strane da sa njim i dosta kvarimo pse jel ako svaki puta idemo po njih ili neznam koliko daleko do njih da nesta odstrelimo i tamo kupimo pse, milslim da takvi psi gube tu osobinu da se vraćaju nama i nalaze nas po tragu nego uvijek očekuju da čemo doć po njih. Tako da po meni i nije bas sve najbolje, živimo sto na sat ba bi i taj naš hobi lov i pse sve nekako ubrzali
Nosler:
Garmin Astro je meni zakon! teaa
Bez tog ne pustam psa. Osim terijerke,ta je uvijek "tu negdje". d4
Fred:
kako vidim svi hvalite te gps-ove ,tako da vjerojatno cu ga nabavit ali imam jedan ajmo reci strah ,
neznam kako vi ostali radite ali ja pse pustam bez ikakvih oglica kad smo u lovu iz straha da se negdje ne zakace i same sebe ne objese ,i sad me to malo brine ova gps ogrlica sigurno je vecih dimenzija a sa time i veca mogucnost da se negdje ulovi ,doduse tu igra i konfiguracija terena jer ako su to visoke sume mala je mogucnost ...
i znam ako se i ulovi negdje vidjeti ces ga preko gps-a i poci tamo ali samo da nije prekasno ....
evo to je neko moje misljenje
Nosler:
Posto tacno vidis na aparatu gdje ti je pas mozes da mu pomognes,mada nikad nisam cuo da se nekom od pasa desio takav problem. teaa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju