Lovna kinologija > Lovne pasmine

Bloodhound, Pas sv. Huberta

<< < (2/3) > >>

nostromo:
Evo jedan zanimljiv test, pas protiv opreme za prikrivanje mirisa 1:0

nostromo:
U akciji...

nostromo:
Opce informacije...

ZNiksic:
Dižem temu z2 
dragi moji lovci nakon dugo razmišljanja i razgovaranja i čitanja o ovoj pasmini naša mala familija se odlučila za psa Sv.Huberta.E sada, na internetu ne nalazimo niti jednu uzgajivačnicu u Hrvatskoj.Pa Vas lijepo molim ako imate kakvih saznanja o uzgajivaču na području Hrvatske da me uputite na pravu adresu z6

atonkic:
Izgleda da netko ovdje ima sreće :D

Prodajem mužjaka i ženku bloodhounda. Oboje imaju izvrstan pedigre i uvezeni su. Mužjak iz Belgije, ženka je iz Italije. On je 4 godine star, ona godinu dana. Posjedujem sve papire. Možda me netko od vas zna otprije, s tom pasminom sam osvajao prva mjesta na svim okolnim natjecanjima i uzgajao sam ih. Iz Slavonskog Broda sam, inače sam ih prvi uvezao u Hrvatsku. Sada mi je to jednostavno previše, zadržat ću samo jednog psa. ovdje su neke slike, nažalost samo od mužjaka ali ću uskoro napraviti  kvalitetan album oba psa. Što se tiče cijene, ne dajem ga besplatno, no to se još možemo dogovorit. Pozdrav!

Link na Photobucket: /http://s1234.photobucket.com/albums/ff408/atonkic/Slike%20konja%20i%20Fabiana/

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju