Lovna kinologija > Lovne pasmine

BOSANSKI OSTRODLAKI GONIC (BARAK)

<< < (23/64) > >>

Lazar:
ako se vec brise sto pisem onda brisite sve gdje se spominje moje ime, j..... se meni ko sta sa kim i kako, komentariso sam samo videa i ona su za mene ......, pri tome i ostajem  zagi

STARI AVDZIJA:
ja sam obrisao i svoje kolega ali ove nisam jer u njima prepoznajem da ljudi komentarišu suštinu temejer su ljudi koji drže obučavaju i koriste barake pa prema tome doživljavaju i nerežirane situacije u lovu i u obuci.post kojim pominješ lov hajkom po mojoj ocjeni ima smisla komentarisati jer je interesantan spozticije lova ali zaista mu ovdje nije mjesto jer nigdje ne prepoznajem lov hajkom ovdje nego temu o baraku kolega.T o šta je za tebe vršenje ove ili ove nužde molim te izbjegavaj da ne kvarimo jednu divnu temu o jednoj divnoj pasmini i ostavimo je forumašima koju ona zanima a tema s tvojim postom je otvorena takođe i sam možeš otvoriti komentare u rubrici obuka pasa i onda korektno tamo iznosimo sva mišljenja nemoj molim te da miješamo teze.
Što se tiće komentara videa i njegovog sadržaja isti možeš da ocjenjuješ na youtube autoru koliko god hočeš i to koristi tamo koliko god hočeš.

kamičanin:
Žad Vitežanski _Zelja,star 8,5 meseci,odg.Redžo Haskić ,Vitez,vlasnici:Popović Miroslav,Slobodan Krsmanović,Šabac

kamičanin:
Alfa,stara 7 meseci,odg.Slobodan Krsmanović,vlasnik:popović Miroslav,Šabac,na slici sa Lukom Popovićem

Edvard Simonovski:
Lepi su ti baraci Miroslave i zelim Ti puno srece sa njima. Vidim da ce ti i tvoj mali naslednik ubrzo postati pravi drugar. 
Pozdrav.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju