Lovna kinologija > Lovne pasmine
BRANDL BRAK
mrki:
Ma samo da je sve dobro prošlo, sad samo što prije u šumu s njim pa pokazat mu zeca. Sad čekam još par slika ovih kujica koje su ostale, a malo ču se još pozanimat jel ima koji dobar muški štenac. zagi
mrki:
Evo još par slika
brandelbrak:
Postovani ljubitelji brandlbracke,dobro vam vece. Ja sam Ana iz Srbije,odgajem ovu rasu,a otac mi je dugogodisnji lovni radnik i lovac. Ako ste zainteresovani,imam 2 zenke i 2 muzjaka na prodaju,stari su 3 meseca,3 puta ocisceni od parazita,vakcinisani i revakcinisani. Obratite mi se na mail brandelbrak@gmail.com,ali vam moram napomenuti da imam problem sa slanjem mejlova ka hrvatskim provajderima,ne znam sta je u pitanju,ali da vi znate da cesto nisam ne postoji mogucnost da odgovorim. Zato mi obavezno napisite i broj telefona. Pronadjite moj oglas na ovom sajtu pa ako ste zainteresovani,javite se da se dogovaramo. Svako vam dobro zelim.
mrki:
Vidio sam vaše pse u oglasima, ali moram reči da su jako crni za brandelbraka ččč , skoro da nemaju paleža po nogama, prsima i glavi, vidim da su roditelji iz slovenije, jeli možda pas Blacky u rodu s vašima.
brandelbrak:
Blacky V.Lesachtal je deda mog muzjaka po majci. Muzjak mi je tamniji,ima vatrene,bakarne nijanse,a zenka mi je idealnog paleza. Meni neke sudije odavde rekose da postoje ta dva varijeteta pa mi je bilo milo sto ce ostati karakteristike od oba. Dvoje stenadi je ista majka,a 5oro su na oba roditelja,imaju lepe tackice na ocima,ali malo tamnije sapice i prsa. Po cemu je poznat taj Blacky? :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju