Lovna kinologija > Lovne pasmine

BRANDL BRAK

<< < (12/19) > >>

brandelbrak:
Da,da,znam ovaj opis,skinula sam ga sa interneta i njega sam slala potencijalnim kupcima. Rekoh vam da mi je nekoliko stenaca nesto tamnije zbog oca,niko nema beline-ni stenci ni roditelji. Evo,npr.ovde pise crna boja sa malo ogranicenog svetlo do tamno braon paleza. http://www.vrtirep.rs/default.asp?P=1121&ID=63&N=Psi%20-%20FCI%20standardi%20-%20AUSTRIJSKI%20RAVNODLAKI%20GONIC Kako li su izgledali pre 50-100 godina?  z6 Da li ih vi odgajate? Svratila bih nekad kod vas kada budem dolazila u Slo. Veliki pozdrav

mrki:
Ja imam samo jednog mužjaka a dosta sam pario po sloveniji, ako budete u Sloveniji slobodno se javite zagi

brandelbrak:
Hocu obavezno,dolazila sam letos i pre godinu dana, naredni put kad dodjem javljam vam se da upoznam vas i vaseg psa. Veliki pozdrav za naseg druga brandlbraka od mene i moje načuljene lavice koja me slusala kako joj obecavam lov.  d4

brandelbrak:
Mrki i Hrvoje,da li je Ajka koju ste pominjali Aika V. Lesachtal Ohzb brbr 2588?

mrki:
To če morati Hrvoje odgovorit to je majka njegovog psa, a moj pas je njegovom stric tako da moj u rodovniku nema Ajke niti Aike.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju