Lovna kinologija > Lovne pasmine

Engleski poenter

<< < (9/64) > >>

Kljunko:
 Ma ne pomaže...

chmichak:
Tko ga inače hrani? Moji najviše slušaju brata jer on s njima provodi najviše vremena. Mene slušaju dok ne ugledaju nešto, onda se mogu slikati  happi

Harry P.:

--- Citat: chmichak - 05. 01. 2009. 19:23:17 ---Upari ga sa seterom ili nečim sličnim pa će biti kraći  z30

--- Kraj citata ---

--- Citat: Kljunko - 06. 01. 2009. 07:51:52 ---svetogrđe  pesi

--- Kraj citata ---

--- Citat: chmichak - 06. 01. 2009. 09:35:07 ---Ma ne  pesi   uf                  isuseeee  rol
U paru ih istrčavati  z30

--- Kraj citata ---

hao

kerber:
Dali pas obraća pozornost na  tebe prilikom istrčavanja odnosno dali ti se konstantno vraća i odlazi ponovo i ipak gleda gdje se ti nalaziš ili juri gdje on želi dok ti se ne smiluje da se vrati......          dali ide daleko ljevo i desno ili napred u dubinu terena.................dali ga istrčavaš u prirodi gdje ste sami ili na nekim gradskim površinama gdje ima još podražaja iz okoline..........koliko je vezan za tebe

Kljunko:
 Pse hranim ja, a u šetnju(uglavnom u polje-prirodu) idu svakodnevno dva puta. Živimo u predgrađu i ovo je definitivno raj za pointera. Čim izađem iz dvorišta u polju smo. Pas radi tipično za pointera odlazi lijevo- desno-naprijed onak radi petlje po terenu i vrlo daleko i brzo mada ne uvijek. (kolega kinolog mi je rekao da je to skroz tipično za te pse). I vraća se ako ako stanem ili ga pozovem. Dolazi i kad se zaigra s drugim psom na poziv. Ali ponekad ga moram počesto zvati jer je stvarno predaleko (500-700m). Mislim da bi rad u društvu drugog(kraćeg) psa bio super. Na terenu ga maltezer uopće ne zanima. Imam još jedan problem, poplašili smo sve na našem području pa rijetko markira ptice jedino srne a one odmah potrče a onda pojuri i on za njima. Tada ne posluša baš na prvu... Inače vrlo je vezan za mene i poslušan a u stanu predobar...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju