Lovna kinologija > Lovne pasmine
Engleski poenter
sawa:
--- Citat: Quagga - 27. 08. 2009. 17:11:44 ---P.S. Zna li tko od forumaša nešto o nižem tipu pointera, kakav bi bio za otočka lovišta? Da li je bolji (za otok) od krupnijeg tipa?
--- Kraj citata ---
Znamo skoro pa sve, samo budi konkretan koja krvna linija te zanima.
Kao sto Kljunko rece sve je na tebi od odabira steneta do obuke, a visina je naj manje bitna kod lovnog psa.
Kljunko:
Seterska marka je "mačkasta", spuštena, poželjno je da pas legne u marku dok pointer stoji visoko u fermi... meni je najljepša pointerska marka s jednom prednjom nogom savijenom.... d1
Kljunko:
moj pointer ide u sve a ja poludim kad se sav izgreban vrati a izložba je na vratima, seter zna izgledati poput "ikebane" i iskustva općenito pokazuju da više voli "gusto", neka netko iskusniji više kaže o tome iako je to poput rasprave je li bolji ferrari ili lamborgini z4 najbolje imati oba fre
karabat:
ja imam i jednog i drugog psa i nema razlike oko gustiša, samo kad lovim prepelice kad dođem kući poentera spremim u box a setera ćistim jedno pola sata,
sawa:
Quagga druze ne znam ko drzi na Hvaru Poentere i koje krvne linije su u pitanju, ali naj bitnije stvari su da pas ima srce i nos.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju