Lovna kinologija > Lovne pasmine

Engleski seter

<< < (26/165) > >>

HunterDon:

--- Citat: jura23 - 09. 09. 2009. 13:52:02 ---hd jesi lovio u americi?

--- Kraj citata ---

Osobno ne, patke i guske imam doma... Ali imam insajdere ;D, koji mi i bez brige mogu opisati atmosferu... pa imaš i jaaako puno dokumentaraca gdje se zorno prikazuje to ludilo... imaš npr. djelić te atmosfere i na kliovima na youtube-u... luđaci... d7 d7 d7 Lab car što se tiče tog "barskog" lova tamo... za ostalu pernatu divljač tu su Vižle, Vajmarci, NOD, NKD i setteri... EB nisam baš vidio... medicusuper A vjerovali ili ne krenuli su i sa uzgajanjem labradora koji markiraju... stoji na divljači poput ptičara, ali i u svemu tome ima razno kemijanje itd... Englezima je to jednostavno nezamislivo... i u tome ih podržavam!!!

Pointing labs...

No to je druga tema, jer se ti psi exterijerno dosta razlikuju od labradora koje mi poznajemo (viši su, netipičan rep labradora, glava, temperament...)...

2 sawa: Što se tiče Američke kinologije... ma bježi od toga... jesi li imao prilike vidjeti kako tamo seter markira? hao hao hao Nema do pravih lovnih EU linija... dr.i

Pozdrav!!!

HunterDon

jura23:
vidio sam i ja na slici kako tito svira klavir

HunterDon:

--- Citat: jura23 - 09. 09. 2009. 14:58:47 ---vidio sam i ja na slici kako tito svira klavir

--- Kraj citata ---

Sve zavisi tko slika... ;)

jura23:
 hao hao zato ti i kažem...

tomo1976:
6 mjeseci

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju