Lovna kinologija > Lovne pasmine

Engleski seter

<< < (57/165) > >>

sawa:

--- Citat: tomo1976 - 13. 10. 2009. 23:31:02 ---sawo  hvatat če ga onaj tvoj lovočuvar na motoru  hao

--- Kraj citata ---
Druze hvatace ga lovocuvar, ako do tada ne padne sa tog motora  hao

--- Citat: Venator - 14. 10. 2009. 00:14:28 ---Evo i slikice Atile!
Nije loš, ali mogao bi biti i bolji!

--- Kraj citata ---
Odlican je nista mu ne fali, ako radi kako treba.
Sto se tice Westa ako bude na oca, sto ces znati vec za 3-4 meseca nece ti pomoci ni onaj nas lovocuvar. Javis meni kada ga dudes pustao i ja ga cekam na granici  hao 
E, a ako bude na majku necu morati ni do granice da idem, okrenuce petlju u mom dvoristu hao  hao  hao
 :bunny: cekaju, a posto pada kisa necemo znati sta je teze,  :bunny: u rancu ili blato na cizmama.

Venator:
Ništa, ti obavijesti onda lovočuvara o mogućem  :smil4226ce1d491b5: Westa kod Rumunjske granice. Ali nemoj da padne sa motorića, molim te
Istrpiti ćemo mi tu težinu i  :bunny: i blata.
Čekam da mi dođe nova puška pa ćemo početi misliti kad bi došli, no ako vidim da neće skoro, eto nas pa nam ti nabavi nekoliko kolaca s kojim ćemo tući :bunny:

sawa:

--- Citat: Venator - 14. 10. 2009. 19:16:48 ---Ništa, ti obavijesti onda lovočuvara o mogućem  :smil4226ce1d491b5: Westa kod Rumunjske granice. Ali nemoj da padne sa motorića, molim te
Istrpiti ćemo mi tu težinu i  :bunny: i blata.
Čekam da mi dođe nova puška pa ćemo početi misliti kad bi došli, no ako vidim da neće skoro, eto nas pa nam ti nabavi nekoliko kolaca s kojim ćemo tući :bunny:

--- Kraj citata ---
Cekamo mi njega vec odavno da padne sa tog motora, ali stavio dasa pomocne tockice i samo  pic

Sve stoji za lov. Raspitaj se kako to ide preko grane, a ako ne moze vi dodjite, a oruzja ima da drzimo Rumune na granici bar 7 dana  d6

prepelicar:
POsto Gordon setera nema mnogo da vam pokazem kako smo poceli da sekundiramo Dzesi GS 4,5 meseci!

sawa:
Prepelicar svaka cast  zagi
Pre vise od 5 godina sam ucestvovao u jednom lovu i imao priliku da gledam Gordona kako radi. Bio sam odusevljen, voljom, markama i svim ostalim radnjama tog psa koji je tada imao 10-tak godina.
Od onda svremena na vreme pokusavam da pronadjem radne Gordone, ali nesto mi bas i neide. Nalazio sam lepe i neupotrebljive u lovu, a oni drugi verovatno ne postoje u Zemlji Srbiji.
Kako nas narod kaze ili ih ja nisam dovoljno visoko bacao ili oni nisu pticari.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju