Lovna kinologija > Lovne pasmine
Engleski seter
sawa:
--- Citat: karabat - 30. 10. 2009. 22:08:56 ---
--- Citat: sawa - 30. 10. 2009. 19:25:18 ---Od ovog legla sve ostaje.
--- Kraj citata ---
mogli bi još jednu spremit za split , i proći isti put pic
--- Kraj citata ---
Uvek druze, ali sada je cika Sale dobio pasos na svoje ime i granice vise ne postoje ;) d4
karabat:
svaka čast, evo poziv za šljuku stoji d7.!
HunterDon:
2 Venator: Predivni seteri!!! Svaka čast!!! Neka su takvi na terenu i sve 5... hehehehe
Pozdrav!!!
HunterDon
sawa:
--- Citat: karabat - 30. 10. 2009. 22:32:10 ---svaka čast, evo poziv za šljuku stoji d7.!
--- Kraj citata ---
Hvala na pozivu.
Kod nas se šljuka pojavila od kako smo očistili šume uz reku tako da ću probati da se malo uvežbam pre nego dodjem. Volim tu vrstu lova ima mnogo nadmudrivanja i nije je tako lako pucati. Što zbog njenog leta, što zbog terena gde se nalazi, a i psi dolaze do izražaja.
Venator:
--- Citat: sawa - 30. 10. 2009. 21:50:19 ---Pozdrav drugari.
Tomo druze idem u Nedelju da prebrojim z11 i da rezervisem kojeg za vas ;)
Svidja mi se seter, a ako si ti zadovoljan sa njim u polju onda je pravi, a poenterka se vise nego pazi 2p
Venator druze psi su ti lepi. Reci mi jer su oni to nesto markiraju?
--- Kraj citata ---
--- Citat: HunterDon - 30. 10. 2009. 22:33:07 ---2 Venator: Predivni seteri!!! Svaka čast!!! Neka su takvi na terenu i sve 5... hehehehe
Pozdrav!!!
HunterDon
--- Kraj citata ---
Slikano u terenu jučer.
Ispred crno bijelog psa na nakih 5-6 metara je bila fazanka. Ni meni nije sjela baš ta ferma jer taj pas zna uistinu lijepo stilski i svojstveno seteru markirati. No slika mi je uspjela pa sam je stavio ovdje. Trobojac inače tako markira, ne baš stilski, ali čvrsto i sigurno. I ispred njega je bila koka.
Imali su jučer 10 tak markiranja u nekih pola sata.
Ja sam zadovoljan sa njima.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju