Lovna kinologija > Lovne pasmine

Engleski seter

<< < (87/165) > >>

macun:
To ti je od Atile-Venator

Venator:
Sawa,
bio sam neki dan kod Macuna u Dalmaciji i malo smo pustili kuju na trčanje.
Vjeruj mi prijatelju da bi bio ti i više nego zadovoljan sa njenom  :smil4226ce1d491b5: a na kraju šećer koji me je odusevio, sa 30-tak metara marka polustojeća iz punog trka, trajala 2-3 minute dok se nismo približili(mi smo bili iza nje na nekih 200 m), kuja popravlja trag i ide sad u ležeću marku. Joj, teško mi je to opisati ali bi je volio vidjeti ponovno u mom dvorištu.
Zato Macune, kuja se prodaje samo meni nazad ako je za prodaju!!!

sljuka lukavec:
ja jucer pustio svog  z2,ide ko blesav ;D ;D ;D

sawa:

--- Citat: Venator - 26. 02. 2010. 20:55:44 ---Sawa,
bio sam neki dan kod Macuna u Dalmaciji i malo smo pustili kuju na trčanje.
Vjeruj mi prijatelju da bi bio ti i više nego zadovoljan sa njenom  :smil4226ce1d491b5: a na kraju šećer koji me je odusevio, sa 30-tak metara marka polustojeća iz punog trka, trajala 2-3 minute dok se nismo približili(mi smo bili iza nje na nekih 200 m), kuja popravlja trag i ide sad u ležeću marku. Joj, teško mi je to opisati ali bi je volio vidjeti ponovno u mom dvorištu.
Zato Macune, kuja se prodaje samo meni nazad ako je za prodaju!!!

--- Kraj citata ---
Svaka cast.
U principu ja nikada nisam zadovoljan jer uvek mislim da moze bolje, brze, dalje itd.
Ta kuja se meni generalno svidja, a verujem kada ti kazes da bi bio zadovoljan, ta bi kod mene isla na otvorenom dva puta dalje.
Reci mi kako je onaj mali West?
Njegova sestra je pocela da naglasava divljac, ali jos nije sigurica. Ne razlikuje stari i novi trag, ali  :smil4226ce1d491b5: kao blesava.

chmichak:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju