Lovna kinologija > Lovne pasmine

Engleski seter

<< < (2/165) > >>

sljuka lukavec:
Molio bih sve vlasnike i zaljubljenike u ovu pasminu da kazu nesto o njoj.(koje linije imate,koju vrstu divljaci lovite s njima itd.)

karabat:
aktivnim dolaskom talijana u naša lovišta ova rasa je prevladala, pogotovo u lovu šljuke vrlo dobri psi jakog nosa i temperamenta( jedinke) prilagodljivi na svim terenima, osobno lovim sve s njima ali najviše šljuku po gustim krševitim, terenima
što se tiće linije nema pravila radije uzimam štenad od dobrih lovaca nego od priznatih uzgajivača, jer u mom lovačkom stažu svašta sam kupio i vidio poznati uzgajivači( padavice, kriva zubala , nedostatak jednog testisa, slabe ferme ) ali eksterijer je uvjek bio odlićan, tako da sad kad sam se opeka i na ladno pušem. Moje osobno mišljenje. Pas koji se na dalmatinskim terenima pokaza kao br 1 lovna pasmina

karabat:
Šta je šljuko daj i ti nešto o ovoj temi već kad si je postavija?
Izgleda da ovde niko ne lovi sa eng.seterima zato ima terijeraša nikad ih nisam vidija više!

sljuka lukavec:
Da stvarno ih ima,ma ja sam mislio da drugi iznesu svoja misljenja,ja tek pocinjem sa psima.

karabat:
sve zavisi kakvi su ti tereni šta loviš, mene smeta kod njih kad su u polju onda se nakupe čičaka zbog dlake pa kad imaš više pasa stani i češljaj sat vrimena, jedan put sam ih ošiša a ružni li su pravo kuštravi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju