Lovna kinologija > Lovne pasmine
Engleski seter
hrvoje:
E, puno me pitaš sad. Ovo mi je prvi lov u životu sa ptičarom. Znam samo da radi ko lud. Posebno nakon prvog fazana. Inače, neman pojma o ptičarima. Fermu dobro drži. Samo ga pustim i čekam. Kad pas pretraži teren, pomaknem se 100 metara i čakam. Ako išta ima, naći će i fermat. Bilo je i drugih lovaca sa dva-tri starija setera, al ovaj moj je jednostavno bolji. Ne staje s radom, ima bolji radijus kretanja, čini mi se i bolji nos. I detaljnije pretraživa teren. Lovci sa dva- tri, i to starija ptičara, su duplo manje pucali od mene. Može li mi ko preporučit koje streljivo da uzimam za fazana. Ja san danas koristia NOBEL SPORT SPEED 2.9 mm. 400 m/s. Dobra je za veće daljine, al zato ima uzak posip do 20 metara.
Kolega Seteri, o kakvoj ti frizuri govoriš?
Nosler:
Fin pas,cestitam! d4
Dobra ti je krupnoca sacme samo uzmi nesto sa filcanim cepom...bolje rasipa...
hrvoje:
Onda je najbolje da kombiniram. U donju cijev filcani čep, a u gornju nešto za na daleko.
Nosler:
--- Citat: hrvoje - 05. 01. 2012. 22:27:07 ---Onda je najbolje da kombiniram. U donju cijev filcani čep, a u gornju nešto za na daleko.
--- Kraj citata ---
Ako ti je pas dobar moze sve sa filcanim. zagi
seteri:
Sto se tice frizure osisaj mu usi i vrat pa ce s vidjeti da je drugi pas a posebno kad se jos vise odlaka vidi se velika razlika.Vidim da ima sljuka pred tobom ja za nju koristim Baschieri-Pellagri 2.3-2-5 mm,mislim da ti posip ovisi o duzini cijevi sto duze cijevi uzi je posip kod pucanja na blize. zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju