Lovna kinologija > Lovne pasmine
Engleski seter
sawa:
--- Citat: bepo - 29. 08. 2009. 10:21:59 ---Da li netko nešto zna o Pianigijani liniji setera?
--- Kraj citata ---
Psi velikog stila, jakog nosa, tipicne marke i kulea, vodljivi, idu na divljac, lepe gradje. Ubacuju se u ostale linije da popravili duzinu pasa, stil galopa, marke i kulea i kvalitet nosa, a neki od velikih Pianigianis pasa su Roki, Saimon, Peter, Colt, Drem itd.
Momentalno u svom dvoristu imam muzjaka i zenku cist Pianigianis sa Francinisem i dva steneta od 15 dana.
Pozdrav
bepo:
Ma zanima me jer i ja imam kujicu od 4 mj. Kombinacija , otac(Pianigiani s Claus- Pianigiani Cina), majka (Amor od Pastorčića- Šagga od Baćurina).Možda kasnije postavim i koju sliku . Kakva su vam iskustva s tim psima?
sawa:
--- Citat: bepo - 30. 08. 2009. 16:18:00 ---Ma zanima me jer i ja imam kujicu od 4 mj. Kombinacija , otac(Pianigiani s Claus- Pianigiani Cina), majka (Amor od Pastorčića- Šagga od Baćurina).Možda kasnije postavim i koju sliku . Kakva su vam iskustva s tim psima?
--- Kraj citata ---
Ja sam sa mojim prezadovoljan. Mekan za rad, u prvom lovu na prepelice poceo da ih markira, ide na divljac i odlican stil.
Doduse ne poznajem pse po majcinoj liniji tvog steneta, a to ti je isti bitna stvar. Sto se tice oceve strane ima odlicne pse i na koga god da se baci mora da valja.
Ko su roditelji Amoru i Šaggi?
sawa:
Otac Pianigianis Peter
Majka Francinis Tesa
Pas dve godine ECC, CAC, ali mislim da je sa izlozbama zavrsio jer je izgubio dlaku u lovovima na prepelice.
Iskreno ne sekiramo se ni on ni ja zbog toga.
Njegova sestra iz legla momentalno ima stence sa psom koji je po ocu Talijan (Radentis Gian sa Francinis Jeff), a po
majci Francuz cist De Roc Aret.
Sta sam dobio pokazace vreme, ali da ce biti fajteri ne sumljam :smil4226ce1d491b5:
bepo:
Kujica dosta nalikuje na tog tvog psa ,također je crno-bijela.Što se tiće majčinih roditelja oni su OK.Amor od Pastorčića je jedan od jačih priplodnjaka u Hrvatskoj. Meni se je prvenstveno svidjela majka(rad u polju, stil, nos...), zato sam se odlućio na kupovinu šteneta.Samo ne znam kako niste čuli za pse od Pastorčića (Nesta od Pastorčića , prošlogodišnji pobjednik svjetskog kupa St. Hubert Nardi od Pastorčića... itd )?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju