Lovna kinologija > Lovne pasmine
Engleski seter
deeejan:
ja sam sa svojom brakirkom imao slican problem u mladosti. ona je lijepo radila npr. na svinjama, kad bi ih netko drugi nasao, al sama, ma kakvi... tek sa dobrom godinom starosti je proradila kak treba i onda je sve bilo ok. zagi
grom:
Mlad je,nikad ne znas. Nekad i džukele prorade. Iako bi morao pokazivati bar nesto. Vodi ga u lov stalno.
MC1296:
Hmhm a dat cu mu jos malo prostora pa kako bude!! :) al kako je krenia zasad ajme ,kad ga pustin ujutro na svjeze tragove vise ja od njega njusin mad . Haha ma za mi ga je nekako al sve se mislin da mu je predobro boks mu je dug 4m. a sirok 2inesto i vecinu vrimena je u dvoristu na obuci a fermat nikako.a bia je proslu nedilju na prepelice malo,samo je ceka kad ce leci u hlad ipak je seta uru vrimen hahaa
seteri:
Kolega od kojih linija je taj tvoj stenac,gdje si ga kupio ako nije tajna?
MC1296:
Isprike u prvom postu papiri su napravljeni, ali doslo je do greske jer su stavili da je stenac crno bijeli a ne trobojac,tako da ce mi papiri opet doci kad se ispravi greska pa kad ih pokupin javin tocno liniju :), ugl nez nisan bas zadovoljan na pecaljku mi nece ferma znan da je mlad al bar nesto da pokaze ipak ima 5mj sad za par dana.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju