Lovna kinologija > Lovne pasmine

Engleski seter

<< < (137/165) > >>

Setter:
Bok ljudi novi sam na forumu...dobio sam stene eng.setera prije 2 mjeseca,imala je 1 mjesec kad je odvojena od majke sad su joj 3 mjeseca ali mi se cini previse mala..covjek koji mi je dao se lose brinuo o stencima pa je zato rano i odvojena ...jel netko imao slicno iskustvo oce li izrast do normalne velicine ili ce ostat manja? kad je usporedivam sa drugim stencima od 3 mjeseca ona se cini dosta manja pa ako netko zna nek odgovori.hvala

grom:
Samo ti sad dobro brini o njoj,hrani mesom i povrćem,rižom. I polako na teren. Moze zbog navedenog biti manja ali je tek u razvoju tako da se ne iznenadis ako prestigne ove druge.

ivica:
Ako je zanemarena vjerovatno je u ovoj fazi zakržljala napravi kako ti je rekao Grom bude se ona izvukla.Ne možeš uspoređivati štenad od različitih roditelja pošto ni oni nisu svi iste visine a i genetika je čudo kod mene se jednom desilo da od dva relativno niska roditelja dobijem izrazito visoke i krupne pse tako da tu nema pravila. Hrani ju voli ju ako se pokaže da je dobra i vrijedna jedinka visina ti neće značiti ništa vjeruj mi.

grom:
Obično ti najmanji iz legla budu nekako najbolji. Ja sam uzeo njemicu na neviđeno, zamolio čovjeka da mi ostavi ko sebi. Dobio najmanje i najluđe štene od svih. Ispala bomba na kraju,tuče brdo ko breton.

zibba:
Setter, ovisi s kime uspoređuješ. Možda je malena od lovnih talijanskih linija, one su dosta sitnije od izložbeno radnih linija. A i odvajanje od majke sa samo mjesec dana je puno prerano. Dobra hrana i skrb čine čuda. Samo polako i kvalitetno i biti će sve OK.
Može li koja slikica?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju