Lovna kinologija > Lovne pasmine
Engleski seter
Zeiss:
Leon d4 z10
zibba:
Ne jedu samo brikete, njihov obrok čini kuhana tjestenina ili riža, mljevena piletina ( sirova ), briketi, lososovo i maslinovo ulje, te sirovo povrće tipa mrkva, zelje ( slatko i kiselo), i slično. Omjeri skuham kilu tjesta ( bude više od kilu kuhanog), zajedno da vodom prebacim u kantu na kojih 2 kg briketa, dodam 2 kg piletine nakon što se briketi djelomično namoče, te oko 2 kg usitnjenog sirovog povrća. Preko svega stavim nešto navedenih ulja i još dodam vode jer više vole jesti tekuće, a i zimi im dajem još mlako.
Svega ispadne skoro puna kanta od 15 l. To dijelim dnevno na 5 pasa i nijedan nije mršav osim ovog dečka a jede kao i ostali.
Gabro:
Ma pasi su vam prekrasni, sjaji im se dlaka ko lakirana bravooo bravooo.
Mladic je malo tanak ali nista strasno dobit ce na masi glavno da se pravilno razvija doce sve na svoje kad dobije misicnu masu.
Seteri su inace pipavi sta se tice hrane, moj mladi pas a i neki drugi sta sam ih imao jede minimum koliko mu treba. Znam mu dat kuhanog mesa (ja bi ga poija)a on pojede par komada drugo ostavi ne zanima ga uopce covjeku dojde slabo, tija bi ga malo utovit ali nece i gotovo paci
zibba:
Kod setera mi je najgora ona razvojna faza od 3 mjeseca kada krenu u visinu, budu kao mački mržavi, kost i kože. Ovaj je sada dobar kakav je bio prije dva mjeseca, a jede da bi pojeo i mene. I onda to traje do iza puberteta kada prestanu rasti i dobivati na mišićima i težini. A ne držim ih zatvorene, već su vani na dvorištu i love svakog vrapca koji se usudi preletjeti. Primjer je mama, tj ptičar kojeg očito prenisko bacamo i seka koja voli ljestve.
nađi setera
ali gore je mica
spinnaker:
eno ga na čempresu hao
jel to uobičajeno kod njih ili je samo tvoj takav?
predivni su ti psi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju