Lovna kinologija > Lovne pasmine
Engleski seter
grom:
Lipo je to ali ja slabo lovim u polju i ne da mi se s tim zajebavat. Za sada mi njemica najbolje leži ali kad je vodim samu bez pointera. Niti je duga previse, niti kratka. Njemu je deveta godina, ali jos uvih šiba nemilo.
RUSKI:
--- Citat: Gabro - 26. 12. 2016. 21:07:07 ---Nije mi ni Rio ništa sporiji od njega!!
Znači mali je to zapravo krenija, ajde bravo 1liga!! Nema veze pogodit češ drugi put glavno da on radi. Ima još dva miseca na benu lova, tukni mu 10 ak komada i eto ga bit če ka zingerica zagi
--- Kraj citata ---
I mene iznenadija,a i kolega Duje ga fali sad čemo vidit dalje šta će bit.
Gabro:
Ovde slabo,tema mrtva.
Evo moga debeloga Ria, čeka tatu da se vrati u međuvremenu ferma grlice po boxu. Koji je to rasni pas držat če fermu sve dok se ja ne vratin, tamo negdi oko 1.12. ;D ;D. Malo san ga ošiša gadno, rep mu je ka u miša...
ivod:
Dobar je Rio, dobar, nije gladan...
Gabro:
Ma di gladan ima 100 kili!! Bili smo na prepelice, budala se ubija od trke, pošto ne zna pomalo pa ga lipo kolpalo prid kraj!! Mora san ga nosit do auta po puta, i ja san se iskilavija, i onda je doša sebi. Ja ne znam šta mu bi ja mislim da je kičma ne virujen da je srce. Vode smo nosili dosta priko 10 litara pili su stalno ali ipak vručina je vručina. Samo se izvrnija i počeja žalit, ukočija se nekako, ja doša do njega malo ga vodom malo masaža (bez happy enda ;D) nekako se diga nakon 10 minuti ali sve slabo na zadnje noge, leluja. Nakon po ure doša sebi. Slično mu se dogodilo ima 2 godine. Ima pas sad 4 godine. Uvik u mene nike betežne beštije... uf
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju