Lovna kinologija > Lovne pasmine
EPAGNEUL BRETON
almir:
--- Citat: kalibar - 26. 02. 2011. 18:27:32 ---Pozdrav!
Nisam siguran dali se trazio komentar na rad, ali evo ja ću vrlo kratko prokomentirati.Po meni je otvaranje više nego dobro kao i samo pretrazivanje terena rol.Naravno, ako se ova energija i brzina moze kontrolirati i ako pas ima dobru fermu, uz dobro skolovanje kuja će biti vrhunska, u suprotnom nece biti baš šansi za pucanje na divljač.To je sto se tice lova.
--- Kraj citata ---
Naravno da su komentari dobrodošli zagi
Eh to dal če se volja za rad moći kontrolirat ne ovisi o uzgajivaču, jel tako???
Ukoliko taj dio zapne, priskoćit čemo.
--- Citat: kalibar - 26. 02. 2011. 18:27:32 ---Pozdrav!
Izgled kuje...hm koliko se moze vidjeti na snimci nije mi bas neki vtrhunski primjerak(p.s. mozda grijesim zbog snimke, ali mi izgleda, kao da je skotna ili možda previse :hundtrinkend:).
--- Kraj citata ---
Što znači vrhunski primjerak???
Sliku tog, do prije mjesec dana šteneta, postavio sam već u temi (još se nije tjerala)
http://img407.imageshack.us/i/54980849.jpg/
Vjerovatno te oko prevarilo nema tu govora o skotnosti zagi
kalibar:
--- Citat: ---Eh to dal če se volja za rad moći kontrolirat ne ovisi o uzgajivaču, jel tako???
Ukoliko taj dio zapne, priskoćit čemo.
--- Kraj citata ---
Moje mišljenje je (proizašlo dakako iz iskustva d1) da se svaki pas može jako dobro istrenirati, bez obzira dali ima dobro genetsko porijeklo ili ne.Pitanje je samo na koji način se obuka vrši i koliko je čovjek uporan.Dobar pas u lošim rukama dois se u tren oka može nepopravljivo upropastiti.
Evo danas sam izašao sat vremena na trening sa psom z2 malo sam snimao po prvi puta, bilo je 4 ferme no nažalost moga sam samo snimati kratko jer su baterije bile loše.Kao što rekoh ova kuja ima 17 mjeseci, a ja sam je dobio kad je imala 12. Do tada je 90% vremena provela u boksu z5, volje za radom nije imala, aport i ferma nije postojala ni u tragovima, a evo pogledajte sad nakon 5 mjeseci kako pas radi rol s tim da je većina obuke obavljena u dvorištu.Ovo je samo djelić obuke, a ostalo ću probati pokazati u jednom od slijedećih video uradak. zagi
almir:
--- Citat: kalibar - 27. 02. 2011. 17:41:29 ---Moje mišljenje je (proizašlo dakako iz iskustva d1) da se svaki pas može jako dobro istrenirati, bez obzira dali ima dobro genetsko porijeklo ili ne.
--- Kraj citata ---
Kako misliš da pas nema "genetsko porijeklo"??? ččč
kalibar:
U tekstu nisam spomenu da nema genetsko porjeklo sor već
--- Citat: ---bez obzira dali ima dobro genetsko porijeklo ili ne.
--- Kraj citata ---
uf ili da pojasnim drugim riječima, kakve ima nasljeđene osobine od roditelja(a to su geni), d4 vrhunski radni roditelji= vrhunski potomci ili loše radni roditelji=loši potomci, moj je stav jasan da su obe tvrdnje krive a istina je da sve ovisi o obuci. z10
almir:
Smejem se a plače mi se....
Znači ti tvrdiš da češ od škarta izvuči radnika svojim radom???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju