Lovna kinologija > Lovne pasmine

EPAGNEUL BRETON

<< < (75/102) > >>

ikominator:
Dali je ikome poznata krvna linija Wayatt Earp iz Srbije?
Čuo sam da je taj pas bio ili je još uvjek odličan.
Ima li itko kakvu informaciju o tome Bretoncu?

velimir:

--- Citat: ikominator - 17. 09. 2013. 10:24:21 ---Dali je ikome poznata krvna linija Wayatt Earp iz Srbije?
Čuo sam da je taj pas bio ili je još uvjek odličan.
Ima li itko kakvu informaciju o tome Bretoncu?

--- Kraj citata ---
2pWayatt Earp ime za psa  uf

moro:
Da ti ja sad tu puno ne filozofiram ( a znam nešto o toj krvi), predlažem da pogledaš forum Balkan Kinology 7. FCI grupa i ako imaš volje i vremena saznat ćeš sve o najačim linijama bretona na ovim prostorima (bivše YU) a i šire.. z10

ikominator:

--- Citat: moro - 17. 09. 2013. 20:04:52 ---Da ti ja sad tu puno ne filozofiram ( a znam nešto o toj krvi), predlažem da pogledaš forum Balkan Kinology 7. FCI grupa i ako imaš volje i vremena saznat ćeš sve o najačim linijama bretona na ovim prostorima (bivše YU) a i šire.. z10

--- Kraj citata ---
Velimire JBG tako se pas zove,nisam mu ja ga nadio happi
Pa nije loše za ime,moja se zove Marina dukat Slavonski,a sin joj je nadio ime Kuki(cookie-kolačić),mozda i Wayatt Earp ko kauboj d6

Zanima me jer je moja Marina nedavno naparena sinom toga Wayatt Earpa,a vele da je on "vrh vrhova",sa obzirom da je Marina kćer poznatoga Becker del cuore grande i kuje Hilary,moglo bi biti poprilično zanimljivo leglo!
Hvala na linku,odoh odmah provjeriti!

velimir:
Clanak 15. Ime cistokrvnog psa
Imena svih pasa iz jednog legla moraju imati isto pocetno slovo. Ime uzgajacnice /uzgojno ime/ sastavni je i nedjeljivi dio imena psa oštenjenog kod jednog uzgajivaca i mora se uvijek potpuno navoditi uz ime psa.

Iz pravilnika Hrvatskog kinološkog saveza  zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju