Lovna kinologija > Lovne pasmine

Finnish hound

<< < (4/20) > >>

SEJFO:
Pozdrav!!
Ljudi jesam li ja lud ili egoista čim vidim lijepe pse odmah pomislim Eh  što nisu moji!!!
Šalim se, a isto sam pomislio Nosler i za tvoje!! ;) ;D

Nosler:
Hvala Sejfo! I meni se svidjaju oni tvoji "cupavci"  d4...davno sam razmisljao da si uvezem par komada ali sa karantenom i ostalim cudima mi se nije isplatilo.Ko ga zna kada Bosna udje u Evropu...mislim da ces dobiti PM!  d4

PS.To da si lud.....pa citaj forum...narod to tvrdi ali nauka nije dokazala! Sala! z10

SEJFO:
 Pozdrav!! ;D
 Ja kao dobar poznavalac engleskog prvo sam mislio da ONo Finis hund unači završni pas ili kraj psa. Pa rekoh da vidim šta je. A znaš šta ti mogu reći ozbiljno baraci bi se lako prilagodili u Finskoj jer oni vole zimu, čak možda i  dugodlaki istrijaneri al nisam za njih siguran. Jer baraci dokazano najviše vole snijeg a ljeti teško podnose vrućinu, mislim teže nego drugi psi zbog dlake i podlake. Ako budeš čekao da BiH uđe u evropsku uniju od mene nećeš moći da dobiješ štence jer ja ću do tad umrijeti. ;) ;D ;D ;D ;D z10

Nosler:
Mozda i ostanem na ovoj rasi do "kraja"...ko ce ga znati..moze biti da si savim u pravu!! hao

Zbog tog sam i mislio na baraka...podnosi zimu a i dobro rade...a i ja sam iz Bosne..pa da barem imam par "zemljaka" sto ne laju djaba!! ;D
Jedna od stvari me zabrinjava je bas ta dlaka...ako kupe puno snijega onda bi im to smetalo ovjde u Svedskoj(za Finsku ne znam ;D ) Zime su blage ovdje gdje lovim ali ipak...

Ostrodalaki istrijaner je isto lijep i neki sto ih je moj stari imao su fino radili ali nije moj izbor.

Dosta mi sto ne mogu da vidim onog bijelog zeca...jos mi treba da ne mogu da vidim ni cuku... happi

Nosler:
Juce mi je mlada kuja nasla lijepog bijelog zeku i tjerala ga 10-tak minuta! Niko nije bio sretniji od mene! ref

Jos sa terijerkom ulovih jednu kunu na istom terenu i zadovoljstvo je bilo potpuno! d4

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju