Lovna kinologija > Lovne pasmine
Finnish hound
medo:
--- Citat: Nosler - 24. 11. 2008. 18:54:25 ---Juce mi je mlada kuja nasla lijepog bijelog zeku i tjerala ga 10-tak minuta! Niko nije bio sretniji od mene! ref
Jos sa terijerkom ulovih jednu kunu na istom terenu i zadovoljstvo je bilo potpuno! d4
--- Kraj citata ---
Sad sam ja ljubomoran jer toga u UK nema paci
Lijepo sto je pocela tjerati i vodi je sto cesce jer mogao bi uzivati uskoro. Gon zeca mi je posebno drag za cuti i sve je manje pasa koji ga dobro gone.
Cestitam i samo naprijed. d4
Nosler:
--- Citat: medo - 03. 12. 2008. 09:47:19 ---
--- Citat: Nosler - 24. 11. 2008. 18:54:25 ---Juce mi je mlada kuja nasla lijepog bijelog zeku i tjerala ga 10-tak minuta! Niko nije bio sretniji od mene! ref
Jos sa terijerkom ulovih jednu kunu na istom terenu i zadovoljstvo je bilo potpuno! d4
--- Kraj citata ---
Lijepo sto je pocela tjerati i vodi je sto cesce jer mogao bi uzivati uskoro. Gon zeca mi je posebno drag za cuti i sve je manje pasa koji ga dobro gone.
--- Kraj citata ---
Proslog vikenda je isto tjerala i ide sve bolje i bolje. d4
Ima se jos posla oko tog ali se nadam da ce do iduce jeseni biti spremna za "pravi" lov... ;)
medo:
Bitno je da je krenula kako treba i da je to veseli.Za slijedecu godinu ce biti sigurno spremna.Javi tu i tamo kako napreduje d4
Zoran:
--- Citat: Nosler - 03. 12. 2008. 09:58:43 ---
--- Citat: medo - 03. 12. 2008. 09:47:19 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Proslog vikenda je isto tjerala i ide sve bolje i bolje. d4
Ima se jos posla oko tog ali se nadam da ce do iduce jeseni biti spremna za "pravi" lov... ;)
--- Kraj citata ---
čudna pasmina teško da proradi kako treba! pesi
SEJFO:
čudna pasmina teško da proradi kako treba! pesi
[/quote]
Pa da čudna a da je z4 bila bi i te kako perspektivna!!!!!! ;) ;D ;D rol rol rol rol
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju