Lovna kinologija > Lovne pasmine

Finnish hound

<< < (11/20) > >>

Schultz and Larsen:
 d4

hrvoje:

Kad pogledam kako radni ispit izgleda kod Skandinavaca, zapitam se kako naši (juguslavenski) psi mogu bit najbolji. Koliko je uopće kod nas čistokrvnih pasa..? Koliko bi naših položilo ovakav ispit..? Bio sam prisutan na državnom prvenstvu Hrvatske, za prvenstvo Europe koje se održavalo  u Finskoj, gdje su suci odlučili da niti jedan od njih 20-ak ne zaslužuje ići u Finsku. Nemam ništa protiv naših, ali smatram da nam je kinologija na samom dnu. To je moje realno mišljenje, pa tko šta mislio

robo:
 pesi ha ha ha ovde sam svasta procita,i neostajemi nista nego dobro da se nasmijem. imao sam priliku lovit sa finskim gonicima,biglovima, fracuskim jurskim gonicim,njemackim gonicima sa psima svetog huberta itd da nenabrajam ,ali ti psi namogu se uopce mjerit s nasim istarskim i posavskim gonicim nasi su sto puta bolji i na nasem kamenjaru i sikari nemaju nikakve sanse uspredivati se s nasima i sto se njuha tice nemogu uopce parirat istarcu po jakoj buri i ljetnim hajkama na lisicu. a moj kum poznaje tog covika iz dicma on uzgaja jos i njemacke gonice jesam li upravu???   ljudi moji od istarca i posavca nema bolji gonica!!!!!!!!!!!           

Nosler:

--- Citat: robo - 05. 01. 2009. 22:44:29 --- pesi ha ha ha ovde sam svasta procita,i neostajemi nista nego dobro da se nasmijem. imao sam priliku lovit sa finskim gonicima,biglovima, fracuskim jurskim gonicim,njemackim gonicima sa psima svetog huberta itd da nenabrajam ,ali ti psi namogu se uopce mjerit s nasim istarskim i posavskim gonicim nasi su sto puta bolji i na nasem kamenjaru i sikari nemaju nikakve sanse uspredivati se s nasima i sto se njuha tice nemogu uopce parirat istarcu po jakoj buri i ljetnim hajkama na lisicu. a moj kum poznaje tog covika iz dicma on uzgaja jos i njemacke gonice jesam li upravu???   ljudi moji od istarca i posavca nema bolji gonica!!!!!!!!!!!           

--- Kraj citata ---

Ako mislis da su istarci i posavci bolji...pa ti ih drzi ,a mi ce mo se nekako snalaziti... laz

Kod mene se ljeti ne smije loviti sa psima pa ne mogu nista reci o kapacitetu finaca u tom dobu ali zimi i po snijegu idu dobro. ;D

robo:
 z5 ja ih i drzim i uvjek cu imat par nasi auhtohtoni gonica jer iz iskustva znam da su najbolji.a u mom lovackom drustvu u osmom misecu se redovno odrzavaju hajke na lisice.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju