Lovna kinologija > Lovne pasmine
Finnish hound
Nosler:
--- Citat: SEJFO - 30. 12. 2008. 22:57:51 --- Nosler ja imam osjećaj da je ovim psima trobojac
koji je bio na privremenom radu dirao mater-šta ti misliš? zagi
--- Kraj citata ---
Moze bit...a moze i ne bit! ;D
hrvoje:
Ne polažu ispit u grupi, ali nisam u nogućnosti puštati jednog po jednog. Virovao ili ne, pojedinačno su još kvalitetniji i duže gone. Imaju svoj tempo gonjenja. Ne gone brzo, onako osrednje, ne rastjeruju divljač i zbog toga manje i gube trag. Kad su u čuporu ntječu se tko će prije do zeca, pa to više nije kako triba. Da ih imam 20 sve bi pustio odjednom. Ljepše je za slušati
STARI AVDZIJA:
poštovanje kolege
uskoro stavimo nešto na temu skandinavski radni ispit za goniče ćije odredbe se razlikuju od načina radnih ispita za goniče u ostatku svijeta i kiji je specifičan.Mislim da bi bio interesantan ali kako je jako malo bilo kometara na već jedan prezentirani pravilnik nisam baš siguran a vidim ima"goničlija"na forumu mnogo.Možda bi najbolje bilo u ovoj temi,postavim ćim obavim pripreme pozdrav,ili da postavimo anketu ima li zanimanja za to.
Nosler:
Sve sto je interesantno u vezi pasa trebao bi postaviti,naravno ako imas vremena...
Forum cini boljim a ti imas ogromno iskustvo...samo udri po tipkama...steta je da to ne objavis. d4
STARI AVDZIJA:
skandinavski radni ispit goniča
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju