Lovna kinologija > Lovne pasmine

Foxterijer

(1/12) > >>

dean:
Da li itko lovi sa njima? Koju divljač? Koliko su ustrajni, koliko imaju glasa, kakav nos?

fazan:
U svoji 35 godina bavljenja lovom foxiće sam sreo nažalost svega dva puta u lovu.Mislim da su kod nas slićno kao i irski seteri prestali biti lovni psi već se uzgajaju samo kao kućni ljubimci i izložbeni psi.

File:
Meni ga susjed več dugo ima zapravo imao je 2 i to kujice radnih linija on kaže da mu gone i zeca i svinju a naravno i lisicu koja im je glavna neprijateljica što i ime kaže.pošto je lovac i zaljubljenik u sve tipove terijera nevjerujem da bi nabavljao ponovo foxterijera da mu nije dobar kao lovni pratitelj!Toliko od mene pozdrav

NLT:
Prvog sam kupio u N.Sadu 1975. Za par godina sam imao tada vrhunske ostrodlake u Jugi. Konkurencija su mi bili u Puli i Malom Idosu u Vojvodini i to sve do 1989. Kuje su bile smrt za lisicu.Sada stvarno ne znam koliko ih ima i koja je kvaliteta.

--- Citat: fazan - 24. 04. 2008. 13:39:09 ---U svoji 35 godina bavljenja lovom foxiće sam sreo nažalost svega dva puta u lovu.Mislim da su kod nas slićno kao i irski seteri prestali biti lovni psi već se uzgajaju samo kao kućni ljubimci i izložbeni psi.

--- Kraj citata ---

nostromo:
Ima li netko stence(ostrodlake) foxterijera za prodaju? Znate li za neke uzgajivacnice?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju