Lovna kinologija > Lovne pasmine

Foxterijer

<< < (2/12) > >>

Zoran:

--- Citat: nostromo - 17. 11. 2008. 20:11:43 ---Ima li netko stence(ostrodlake) foxterijera za prodaju? Znate li za neke uzgajivacnice?

--- Kraj citata ---

ima 800eura iz njemacke stene!

Midian:
Imam ja jednog muzjaka,6 meseci star na prodaju.Znam ja ljude koji koriste foxa za jamarenje,pustaju ga na lisicu i jazavca.

nostromo:

--- Citat: Zoran - 17. 11. 2008. 20:14:22 ---
--- Citat: nostromo - 17. 11. 2008. 20:11:43 ---Ima li netko stence(ostrodlake) foxterijera za prodaju? Znate li za neke uzgajivacnice?

--- Kraj citata ---

ima 800eura iz njemacke stene!

--- Kraj citata ---

Vec znam za neke koji se prodaju po tim cijenama, a to je malo too much. Za te pare nabavim dobrog NLT i rusku pusku koja ce pucati narednih 50 god :smil4226ce1d491b5: d7. Ali...

Ali ne pitam za sebe nego za zenu koja oce konkurirati mojem NLT, a naravno da ce malac ako se pokaze dobar redovito sa mnom u lov!!

Midian, po koliko je taj muski stenac, jel moze neka slika? Unaprid zahvaljujem..

dr.natterwald:
kod nas u Sinju
kod našega kolege terijeraša ima kratkodlaki foks terijer
star oko 7 godina imena Dark
pas je položio IPO u Sinju sa 1nr i bio 2 na ispitu
jako me je iznenadilo kako pas ima lovni nagon i kako je sljedoglasan
nos ima strašno dobar "zavidan"
jako sam puno proveo sa tim psom u raznim situacijama
od gonje zeca,do jamarenja,gatera-divlja svinja,treninga na rovu lisica-jazvac.itd.
vlasnik je napravio obuku odloživosti i aport primo-predaju

dean:
Pa kaj foksić ne spada u skupinu pasa koja više ne podliježe IPO-u? Ja se ne sjećam kad sam vidio jednog na IPO-u. Šteta jer je pas sigurno vrijedan spomena... Pogotovo kaj se tiča jamarenja i lova na ds!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju