Lovna kinologija > Lovne pasmine

ISTARSKI KRATKODLAKI GONIC

<< < (21/207) > >>

vuk samotnjak:
evo mog bobija, sad  su mu tri i pol mjeseca, moram rec da sam jako ponosan na njega.
kad sam ga donio iz legla prednje noge su mu bile totalno smotane, prave oxerice. al uz dobru prehranu, D3 kapi, i svakodnevno izvodjenje po krsu, uspio sam ih ispraviti.
pas je osrednje zaigran i dosta tvrdoglav, jako voli setnju i istrcavanje..
sad kakav ce biti kao gonic jos je rano za prognozirati... glavno da su noge na svom mjestu just

vuk samotnjak:
 z5

shaga:
I ima na sta da budes ponosan svaka cast!!! z2

STARI AVDZIJA:
vuk ,samo nemoj da se razočaraš sada jer to prihvati da je tako i radi sa psom za lova naime nikada nečeš više imati kod psa perfektan stav postoje zadebljanja na zglobovima još primjetan"O" stav što pas kompenzuje u stavu isturenim laktovima koji nisu dobro vezini to je vidljivo i fotki,nemoj da si razočaran ili ne daj Bože uvrijeđen to je tako zato što uzgajivač ha :tommy: nije pojačano hranio kuju dok je bila bremenita i dojila a i prihranjivao štence.Učinio si šta si mogao do  max.3.mj.starosti a uzgajivača  .......pljus  ;) sor

vuk samotnjak:
razocaran ili uvrjedjen nikako  z10
znam za isturene laktove, to se dosta primjeti, al uradio sam sve sto je bilo u mojoj moci...
eksterijer mi nije toliko bitan, jer ipak zelim radnog psa. zasad me dobro slusa, nece daleko od mene, ne napada druge stence i pse.
sve u svemu, zadovoljan sam!
kad napuni pola godine vodim ga u gater na zeca, pa cemo vidjeti rezultate... z2

PS
REDZO na 6 str ima slika bobija od prije par mjeseci, ako nisi vec vidio..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju