Lovna kinologija > Lovne pasmine

ISTARSKI KRATKODLAKI GONIC

<< < (203/207) > >>

vuk sa motajice:
Ekipa bas bih sa vama rado zalovio bilo gdje i bilo kada jer imate srce i dusu za lov, lovstvo, kerove .  zagi rostilj ludiloo d4 z14 To su iskonski lovci . d1

vuk sa motajice:
A lovim iskljucivo polozarom  i karabinom obrtno cepnim , nekako sam Old School iako imam 37 godina patim za tim starim vremenima kada je lovac bio gospodin covjek i gustao sa kolegama u lovu i kada se nije gledalo ko kakvu pusku, dzipa, opremu posjeduje i kada su bili svi podjednaki. Zaista sam nostalgicar za tim  vremenima prohujalim sa vihorom , ali vidim da ima istomisljenika i jako mi je drago zbog toga. Zivi, zdravi bili i uzbrdo brzi sve skupa sa 4noznim pomagacima a dace Bog i da zalovimo gore po Dinari i uzivamo u glasnom gonu gonica  z2 i gustiramo uz prsutu i dobro domace crno vino.  rostilj zagi

Gabro:
Slabo se o pasima priča....evo ja sa svoje dvije cure i prvim odstrelima. Krasni beštije ovi istarci, moram priznati da sam se zarazio njihovom pjesmom. Nije ni bitno na koga če i oče li se odstrelit, važno je da gonu.... Nažalost morao sam na posal ali nastavit če se iza 20.11.

šokac:

Gabro, stvarno prekrasni!    zagi

Vuče  d1

grom:
 ludiloo bravooo To Gabro, to je lov za pamćenje i gušt veliki. Još kad malo zahladi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju