Lovna kinologija > Lovne pasmine

ISTARSKI KRATKODLAKI GONIC

<< < (204/207) > >>

Gabro:
Je istina je baš lip lov. Ali nisan siguran koliko ču ja to moč sve batit, nema se vrimena. Imam 4 pasa, 2 istarke i 2 setera s tim da me nema doma 6 miseci godišnje! Ima žena da me otruje! Dvi istarke su mi problematične kad su skupa, ne slušaju ništa, ne vračaju se, apsolutno divlje! Nešto i rade, potiraju, gone ali za qrac kad na završetku gonje se ne vračaju nego idu dalje i dalje dok ih ne pokupiš negdi. Probao sam ja i cekat da se vrate ali potrajalo bi to i 6-7 sati a one sve dalje i dalje a seteri u autu cekaju svoj red. Tako da moram nešto uradit. Odvajat jednu po jednu, i to sam radio i to je ok ali onda slabije dignu i gone a i meni je lipše slusat 2 pasa. Kao sta rekoh super beštijice ali teško baratat sa tom cijelom ergelom. Provat ču jos to upravit neko vrime ali ako mi dopizdi uzimam maltezera!!

leon:
Čestitam Gabro  d1.  Da, težko je sa dva dobra goniča, treba imati puno vemena. Ja imam sad samo jednu od 4 mjes. Izgleda da bude pravi lovac.

deeejan:
gabro i grome. svaka vam cast! to je lov! upravo to je poanta cijele price. tog gusta zvanog lov.
jedino, forum je mjesto za razonodu, a ne da mi tjerate suze na oci i bacate nas sve redom u neku depresiju...
pozdrav svim nostalgicarima i ljubiteljima stare skole lova.
 zagi

leon:
Sad se lovi sa goničima u glavnom svinje. Problem je što zečeva ima malo a svinja puno. Samo nas 4 u društvu još uvjek lovimo zeca sa istarcima, ko naši djedovi... Ove sezone ulovili njih 5. Pa da smo i samo jednoga, bili bi zadovoljni i sretni. Dok smo mi, vuči čemo tradiciju dalje.

deeejan:
problem je sto zec nema 150kg... ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju